Egyedi Bibliák…

ezekből tényleg csak

egyetlen példány létezik!

Az elképzelésünk az volt, hogy valami teljesen egyedit, megismételhetetlent alkossunk.

Két okból is.

Az egyik az, hogy az igazán értékes ajándékok mindig nagyon személyesek, nagyon egyediek és megismételhetetlenek! Virágcsokrot, grillsütőt vagy egy érdekes könyvet lehet ajándékozni – de mindenki tudja, ez csak amolyan pótlék. Nem az igazi, mert ez csak kereskedelmi tucatáru, amolyan kommersz ajándék, amit azért veszünk, mert nem találunk valami olyat, ami valóban AJÁNDÉK lehetne. Ami igazán értékes, fontos, nem valamiféle hétköznapi használtai tárgy, ugyanakkor nem is olyan dísztárgy, ami csak akkor tűnik fel egy idő után, amikor le kell porolnunk a polcainkat.

Egyszóval – őszintén szólva – nehéz igazán jó ajándékot találni a

számunkra fontos személyeknek,

a számukra fontos alkalmakra.

A Biblia hitünk szerint az életünk iránytűje. Az Életünk forrása.

Mi az igazán fontos és egyedülálló tartalmat teljesen egyedi bőrbe öltöztetjük!

Szó szerint!

Az általunk készített Bibliák kötése egyedi – vagyis mindegyikből mindössze egyetlen darab készül! Nincs sorozatgyártás, nincsenek akciós termékek és leértékelt raktárkészletek! Minden egyes Biblia teljesen egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.

Ez egyben a másik oldala is a koncepciónknak. Ez már kicsit művészet. Alkotni szeretünk, kifejezni azt a kreativitást, amit Istentől kaptunk. Tovább ajándékozni az örömöt, a szépséget, a fontosságot, az egyedülállóságot – egy-egy ilyen különleges borítású és kötésű Bibliával. Értékes emberi alkotómunkát hozzátenni az értékes isteni üzenethez.

Az igazi ajándék Jézus Krisztus – akiről a Biblia szól, akihez a Biblia elvezet, aki a Biblián keresztül szólni akar hozzánk.

A Biblia igazi, különleges ajándék lehet szeretteink számára esküvőre, keresztelőre, bemerítésre, születésnapra, bármilyen fontos alkalomra vagy évfordulóra. Szeretnénk hozzátenni az ajándékozás öröméhez mi is valami megismételhetetlent, egyszerit, személyeset, értékeset!

Ez a koncepciónk.

Ez a küldetésünk, a szolgálatunk.

És ez az ajánlatunk is.

Legyen egyedi Bibliád!

Ajándékozz egyedi Bibliát!

  • RSS
  • Del.icio.us
  • Twitter