Faragó Csaba

 

“Gyönyörű, csodálatos, -Nem kaphattam volna ettől szebb ajándékot!, – Senki el nem tudja képzelni, mit jelent ez nekem!” 

(Faragó Csaba)

Egyedi Biblia megrendeléséhez

csak kattints ide,

Kedves Gábor!

Ígéretemnek eleget téve, írok arról, amit nagyon nehéz szavakba foglalni, az az általunk elképzelt, és általad elkészített Bibliáról!

A Bibliát lelkészünknek készíttettük, köszönetünk jeléül, gyermekeink két éves konfirmációra való felkészítéséért. Igazából, szinte első gondolatként fogalmazódott meg bennünk az, hogy mi legyen a borítón! A Bibliát a konfirmandusok fogadalom tételének napján, Istentisztelet keretében adták át gyermekeink az után, miután ők is megkapták ajándékukat(egy-egy Bibliát). Az Istentisztelet szoros menetrendje nem tette lehetővé az ajándék azonnali megtekintését és az általa okozott érzések lereagálását, így ez kicsit később történt meg, délután. Feleségétől tudjuk, hogy lelkészünk többször is a  kezébe vette az ajándékot, gyermekeinek egyenként mutatta meg, majd édesanyját meglátogatva magával vitte, hogy megmutassa és megoszthassa vele örömét! A borítón látható templomtorony, édesapja lelkészi szolgálata alatt épült, -aki egy éve hunyt el. Az ige, amely a kép alatt található, életében nagyon meghatározó vezérfonal. Így tehát nem csak a gerincen található név teszi EGYEDI- vé ezt a Bibliát, hanem a KÉP és az IGE is, mely a borítón látható! Az általad készített Biblia a lelkészünk LELKÉT érintette meg, amely szerinte:- “Gyönyörű, csodálatos, -Nem kaphattam volna ettől szebb ajándékot!, – Senki el nem tudja képzelni, mit jelent ez nekem!” Köszönjük a munkádat, és továbbra is Áldást kívánunk családodra is és a további munkádra! Szerezz továbbra is ilyen örömet sok-sok embernek! Nem csak a lelkészünk lett boldogabb ezen az ünnepi napon, hanem mi szülők is!  Áldást kívánva: Judit

 

  • RSS
  • Del.icio.us
  • Twitter